Visma Raet

Traineeship Functioneel Beheer

Ben jij gestopt of klaar met je studie, maar ben je nog niet uitgeleerd? En wil je je laten omscholen tot Functioneel Beheerder? Neem dan plaats in de collegebanken van het Visma College voor Professionals in samenwerking met Korento!

Dagen in collegebanken zitten, uren online lessen volgen of fulltime in hetzelfde saaie kantoor doorbrengen; wij geloven dat niemand daarvoor is gemaakt. Samen met onze partner Korento gaan wij jou afwisseling geven in je werkzaamheden. Wij zetten de lijn van je carrière uit, het is aan jou om hier kleur aan te geven.

Wat ga je doen?

Het Visma College opent zijn deuren wederom op 1 november 2024 en vanaf die dag bieden wij professionals een leerwerktraject aan, in samenwerking met onze klanten. Binnen deze beschikbare plekken in het Visma College bieden we 1 rol aan die we combineren met een nauwe samenwerking met onze partner Korento in Arnhem. 

Je gaat een traject van 6 maanden aan, waarin wij je volledig opleiden tot Functioneel Beheerder. Het maatwerk leertraject is intensief (we zullen niet liegen). Het biedt je in korte tijd een combinatie van theoretische en praktische kennis die jij in je persoonlijke demo omgeving kan toepassen en testen. Na de eerste maand in het traject ga je al aan de slag bij Korento als Functioneel Beheerder. Je start met het maken van kleine aanpassingen in workflows, teksten en autorisaties. En dat alles met de juiste begeleiding. Na 6 maanden het College succesvol afgesloten, dan ontvang je van ons het certificaat ‘Functioneel Consultant Beaufort/ Gemal/ Youforce’.

Wie is Korento?

Korento is een dynamisch bedrijf gevestigd in Arnhem. De speerpunten, veiligheid, ontwikkeling en vitaliteit typeren de cultuur binnen Korento. Korento is een expert op het gebied van salarisadministratie; HR; functioneel beheer. Hierbij wordt o.a. gewerkt met de software van Visma Raet (YouForce en Beaufort). Je komt terecht in een team van 15 FTE van verschillende leeftijden. Daarnaast betreft dit een team met zowel salarisadministrateurs als functioneel beheerders, welke nauw met elkaar samenwerken. Naast de HR dienstverlening, verleent Korento ook ondersteuning op het gebied van finance door o.a. outsourcing en interim op het gebied van boekhouding tot controlling.

Op het gebied van Functioneel Beheer heeft Korento versterking nodig en dus op zoek naar jou!

Wat neem je met je mee? 

Of je nu een herintreder bent, je wil je laten omscholen of je bent een starter; jij brengt bepaalde kennis en persoonlijkheid met je mee. Jij vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en beschikt over een natuurlijke nieuwsgierigheid om het vak af te kijken van onze langer zittende collega’s. Van hen krijg je handige tips en tricks die jou tot een superheld binnen Functioneel beheer maken. 

Wij gaan je heel veel leren, niet alleen op het gebied van software/IT, maar ook op het gebied van soft-skills.

In de basis beschik je over de volgende eigenschappen: 

  • Jij hebt een HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een opleiding of opgedane werkervaring;

  • Interesse of affiniteit met HR en/of IT is een belangrijke pré;

  • Jij bent een echte (sociale en extraverte) teamplayer en hebt een probleemoplossende houding, je durft vragen te stellen, denkt outside-the-box;

  • Jij bent flexibel, schakelt snel en bent eager nieuwe dingen op te pakken;

  • Jij kan op de juiste momenten anderen voorzien van onderbouwd advies en mensen zouden jou omschrijven als een prettige gesprekspartner;

Daarnaast vind je het prettig om te werken in een werkomgeving waar een balans in samen- en zelfstandig werken heerst.

Wat krijg je van ons (Korento)?

We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je werkt met professionele, gedreven en leuke collega’s van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Vanaf je eerste werkdag gaan wij samen met jou werken aan je toekomst; we geven jou tools en gadgets die je nodig hebt om ook superheld te worden binnen Korento! Zo krijg je na een jaar een leaseauto, eigen klanten en kun je je verder ontwikkelen in de richting van E-HRM consultant. Wij hebben een jaarcontract en goede arbeidsvoorwaarden (zoals hybride werken) voor je klaarliggen, waarin ook een stuk opleiding is meegenomen. Dit geeft je volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak!

Verder mag je verwachten: 

  • Een aantrekkelijk startsalaris tussen € 3000,- en € 4700,- o.b.v. 40 uur (afhankelijk van al eerder opgedane ervaringen);

  • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

  • Een leaseauto;

  • 29 vakantiedagen;

  • Een eindejaarsuitkering van 3,5%;

  • Flexibel en thuiswerken (in overleg is er veel mogelijk);

  • Ambities om door te groeien naar consultant en/of projectleider;

  • Informele en gezellige werksfeer.

 

Direct solliciteren of meer weten? 

Wil je deze speciale College plek bemachtigen en daarmee opgeleid worden tot superheld bij Korento?
Solliciteer dan direct! En heb je nog vragen? Bel of mail met Enrico van der Griend, Recruiter Interim Services, via +31 6 33002087 of enrico.griend@visma.com.
Kennismakingsgesprekken vinden online plaats via Calendly. Een online assessment is onderdeel van de procedure.

Fluent Dutch speaking is a requirement. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, wij vullen deze vacature in zonder tussenkomst van externe bureaus.

Regio:

  • Drenthe
  • Flevoland
  • Gelderland
  • Overijssel
  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Trainee

Werkuren:

Fulltime

Contactpersonen:

Enrico van der Griend

tel.: +31 633002087

mobiel: +31 633002087

Bedrijfspagina:

http://www.vismaraet.com

Kantooradres:

Plotterweg 38 3821bb Amersfoort