Visma Idella

Internal Auditor

 

Interne Auditor

De financiële wereld is nog nooit zo dynamisch geweest als vandaag. Big Tech, Fintech en de Amerikaanse techreuzen dagen de traditionele partijen uit. Uitbesteding, innovatie, nieuwe producten en diensten zijn het antwoord en hulp is nodig. Visma Idella gebruikt haar kennis, ervaring en producten om de financiële sector sneller, wendbaarder en innovatiever te maken.

Visma Idella biedt totaaloplossingen voor banken, pensioenfondsen en beleggingsinstellingen. Onze oplossingen kunnen worden gebruikt voor de (online) distributie en administratie van pensioenproducten in de 2e en 3e pijler, voor vrije kapitaalaccumulatieproducten en voor de uitkerings- en verlagingsfase. We bedienen meer dan 4 miljoen Nederlandse mensen met onze softwareoplossingen, waarmee we de grootste leverancier in Nederland zijn in ons soort.

 

Wat ga je doen?

Binnen Visma Idella wordt gewerkt conform het three lines of defense model. Internal Audit is direct gepositioneerd onder de Managing Director. Je gaat samenwerken met de Senior Internal Auditor van Visma Idella. 

Je voert controles uit op alle werkprocessen binnen onze Productontwikkeling (SaaS) en Managed Services (BPO) teams binnen Visma Idella. Je werkt nauw samen met anderen in het Business Operations-team, waaronder de interne auditor, security manager en juridisch adviseur. Je voert controles uit op alle werkprocessen binnen onze Productontwikkeling (SaaS) en Managed Services (BPO) teams binnen Visma Idella. 

Je draagt actief bij aan de dialoog tussen certificerende partijen, de externe auditor en onze operationele teams, in het kader van de toepasselijke controlekaders, bewijsverzameling en risicoanalyses voor ISAE, ISO, SOCII en DNB Security Self Assessments. Als SaaS- en BPO-bedrijf dat diensten levert aan de financiële sector, is onze licentie om te opereren een wezenlijk onderdeel van ons bedrijf.

Je beoordeelt ook het risiconiveau van de beheersmaatregelen en stelt een op risico's gebaseerd werkprogramma op dat effectief en efficiënt risicobeheer garandeert. Onze ambities op het gebied van de assurance-roadmap zijn substantieel en de komende jaren zullen we onze licentie om te opereren verder ontwikkelen voor onze veeleisende klantenkring.

Samen met het team resulteren jouw werkzaamheden in tijdige ISAE-verklaringen (5 Type II's per jaar, met het oog op nog meer in de komende jaren), ISO-certificeringen (ISO27001, ISO27018) en verschillende regelgevende componenten, zodat we op een passende manier aan onze assurance-verplichtingen kunnen voldoen.

 

Wat vragen we van jou?

 • Universitair niveau, bij voorkeur een master in audit, security, risk management
 • Gewenste certificeringen:
  • ISACA Certified Information System Auditor (CISA) of equivalent
  • ISO 9001/20000/27001 Lead Auditor (PECB/APMG) of equivalent
  • SANS GIAC Auditor (GSNA) of equivalent
 • Aantoonbare kennis van ITIL-processen, bijv. ITILv3-certificeringen
 • Relevante en aantoonbare kennis en ervaring met audit-, risicobeheer- en controlegerelateerde activiteiten
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Engels
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een professionele organisatie is vereist, bij voorkeur in de IT/BPO/technologiesector
 • Je hebt een sterk analytische mindset en goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt een proactieve houding met oog voor organisatorische behoeften
 • Je kunt gemakkelijk aanpassen aan nieuwe eisen en verwachtingen in de functie
 • Je bent ethisch: eerlijk, oprecht en discreet
 • Je bent bereid om alternatieve ideeën en standpunten te overwegen
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler

 

Wat bieden wij jou?

Werken bij Visma Idella betekent veel ruimte om je talent te laten bloeien, je ambities te realiseren en je grenzen te blijven verleggen. We werken graag met korte communicatielijnen, ook met de Visma-organisatie waar we trots op zijn deel van uit te maken. Je kunt veel leren van je >200 collega's, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij.

Daarnaast volg je regelmatig trainingen en interne kennissessies om de beste te blijven in jouw vakgebied. En heb je zelf een goed idee? Zie je iets dat volgens jou beter kan? Als je enthousiast bent en een goede onderbouwing kunt geven, wordt jouw initiatief gewaardeerd en beloond. Ons clubhuis in Amersfoort biedt ruimte voor persoonlijk contact, maar we zijn ook zeer bedreven in het werken online met collega's op afstand. Ongeveer 20% van onze collega's bevindt zich al in een van de Visma nearshore-landen.

Naast ambitie, cultuur en doorgroeimogelijkheden, zijn uiteraard ook goede arbeidsvoorwaarden belangrijk. Een Medior Auditor kan rekenen op een bruto maandsalaris van 4.149 - 6.519.

 

Heb jij de Visma Idella mentaliteit?

Ben je enthousiast over waar je goed in bent en iemand die zichzelf en de organisatie uitdaagt om continu te verbeteren? Deins je niet terug voor complexe vraagstukken en ben je klaar om het beste werk van je leven te leveren? Herken je jezelf ook in de genoemde punten? Dan heb je de Visma Idella mentaliteit en ontmoeten we je graag!

 

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze waarnemend recruiter Tim (tim.tersteeg@visma.com). Wil jij afwisselend werk met gedreven en ervaren collega's? Vertel ons snel jouw verhaal. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Bij ons krijg je de kans de professional te worden die je wilt zijn.

 

❖ Een Pre Employment Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

❖ Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

❖ Ga je ermee akkoord dat jouw CV en motivatie maximaal twee maanden bewaard worden voor recruitment doeleinden? Geef dan je toestemming expliciet aan in je

motivatiebrief.

Regio:

 • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Amersfoort

Contactpersonen:

Tim Tersteeg

Bedrijfspagina:

http://Visma Idella

Kantooradres:

Plotterweg 24 3821 BB Amersfoort